17 Ekim 2012 Çarşamba

KEYİFLİ PAZAR...


TARİH :14 Ekim 2012

YER: SİNOP/OSMANİYE/TOSUNBEY  KÖYÜ

Baban bugün köye gidelim mi dediğinde işin açıkçası pek de cazip gelmemişti. Sıkıcı olur diye düşündüm ama yanlış düşünmüşüm. Çok güzel bir yolu olan bu köyde çok eğlendin bebeğim. Önce yolda giderken babanla ağaçtan elma topladın ama yine tüm çabalarımıza rağmen küçücük bile ısırmadın.Köye vardığımızda ise gelmenin senin için çok güzel bir fikir olduğunu anladım. Tek katlı bir köy evi..Çitle çevrilmiş kocaman bir bahçe..bahçede evin iki köpeğinin evleri.. evin balkonunda iki tane kedi...hemen çitlerin yanında inekler.mis gibi bir sonbaharbahar havası ve saldık seni bahçeye.

O kadar mutlu oldun ki hayvanları bu kadar sevmene bayılıyorum..Hiçbir arkadaşınla oynarken bu kadar mutlu olduğunu görmedim. Koşturdun durdun köpeklerle. Bu arada köpeklerden birinin adı Limon, diğerinin adı HAYDUT. Sen en çok LİMON' u sevdin.

Limonda seni çok sevdi..Epey bi koşturdunuz..Büyük bir hevesle eline ye diye verdiğim bir paket çubuk krakeri Limonla, Hayduta yedirdin, kedilere hiç rahat vermedin.... yattın yuvarlandın çimlerde ve YÜZÜMÜZDE KOCAMAN BİR GÜLÜMSEMEYLE AYRILDIK.... 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder